Camping de Kooi

 
                                                                  

Camping de Kooi

Het is weer gelukt. Vanaf 1 oktober is de par 3 baan op Camping De Kooi weer geopend. De baan zal van 10.00 uur tot zonsondergang geopend zijn tot eind 2017. Door de heren Moes is met enkele vrijwilligers weer hard gewerkt om een prachtige 9 holes par 3 baan aan te leggen. 

  • De lidmaatschapskosten van De Kooise zijn net als vorig jaar € 50 per maand en een dagkaart een € 10. Wil je onbeperkt golfen dan verzoeken wij je het bedrag over te maken op IBAN rekening nummer NL 41 ABNA 0499 1531 89 ten name van Golf Club Terschelling o.v.v. “Greenfee De Kooi 2017" , met daarbij de vermelding welke maand(en). 
  • Greenfees voor dagkaarten kunnen op De Kooi worden voldaan.
  • Klik hier om de activiteiten kalender als pdf te openen en deze link om als lid in te schrijven voor een wedstrijd.
  • Klik hier voor de dames handicaptabel en hier voor de heren handicaptabel.
                           
                   

                       
Camping de Kooi

Het par3 baantje zal vanaf oktober 2017 tot eind december geopend zijn. Onder leiding van de heren Moes is met enkele vrijwilligers weer hard gewerkt om een prachtige 9 holes par 3 baan aan te leggen. Leden die geslaagd zijn voor hun theorie examen kunnen baanpermissie behalen. Leden die hun theorie examen willen afleggen kunnen dit middels een mail aan de club kenbaar maken. Leden met baanpermissie kunnen op gaan voor hun handicap 54.0. Met ingang van mei 2016 is het mogelijk om met een EGA handicap tussen de 54.0 en 4.5 een qualifying kaart te lopen op een 9 holes par 3 baan, dus ook op de Kooi. Vooral de golfers met een lagere EGA handicap moeten wel bedenken, dat een handicap verlaging op de Kooibaan verleidelijk is, maar dan ook geldt op grote golfbanen.

Een greenfee voor onbeperkt golfen kost per lid in oktober € 50,00, in november € 50,00 en in december ook € 50,00. Totaal 3 maanden onbeperkt golfen kost dus € 150,00 per lid. Gaat u maar een enkele keer golfen dan kost een dagkaart € 10,00. Voor jeugdleden rekenen we de helft van deze bedragen.

Het aanschaffen van dagkaarten werkt niet cumulatief. Of te wel: 4 dagkaarten in oktober of 5 in november of december geven geen recht op onbeperkt golfen. Voor onbeperkt golfen zal het gehele bedrag in één keer moeten voldaan. U kunt elke dag golfen vanaf 10:00 uur ’s ochtends tot schemering.

Uiteraard zijn introducees ook van harte welkom.

Wil je onbeperkt golfen dan verzoeken wij je het bedrag over te maken op IBAN rekening nummer NL 41 ABNA 0499 1531 89 ten name van Golf Club Terschelling o.v.v. “Greenfee De Kooi 2017”” , met daarbij de vermelding welke maand(en). Via mail zal een betalingsbewijs worden opgestuurd. Greenfees voor dagkaarten kunnen op De Kooi worden voldaan. Instructies hiervoor hangen op het mededelingen bord.

Op de camping worden allerlei wedstrijden gehouden gedurende die twee maanden, zoals de matchplay competitie en de Rydercup, maar ook reguliere wedstrijden. Natuurlijk kan ook "gewoon" een rondje gegolft worden alleen of met vrienden.

Hoogte punt van deze tijdelijke golfbaan is natuurlijk de nachtwedstrijd. Dagen van te voren wordt de gehele baan voorzien van verlichting in allerlei kleuren en tijdens de wedstrijd worden de tees, faiways, holevlaggen en greens met verschillende kleuren breaklights verlicht. Per flight wordt met speciale lichtgevende ballen gegolft. Het licht wordt geactiveerd zodra je een bal slaat.